[ ]

 

Las en Gastechniek

Al decennia lang zijn we de vertrouwde leverancier in Nijmegen en omgeving van industriele gassen, lastechniek en aanverwante materialen. Wij leveren vele soorten gassen direct uit voorraad of vullen uw eigen flessen in ons vulstation. 

Propaanfles vullen of omwisselen

U kunt bij ons uw eigen propaan gasfles bij ons laten vullen, zolang de keurdatum niet verstreken is, ook bijvullen is geen probleem. U betaalt slechts voor het aantal kilo’s dat de cilinder is bijgevuld. U kunt hier op wachten. Is de keurdatum verstreken, kunt u uiteraard een nieuwe gasfles bij ons kopen

Wij zijn ook dealer van de merken: Antargaz (voorheen Shell), Benegas, TakeOne en Camping Gaz. Deze flessen vullen we niet maar ruilen we voor u om.

Industriegassen

In bijna iedere bedrijfstak worden industriële gassen gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Er bestaan daarom grote verschillen in de behoeften aan volume, zuiverheid, samenstelling en leveringswijze.Welk gas u ook wenst te gebruiken, wij beschikken over een grote voorraad gassen. Geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen.

Wij zijn depothouder en leverancier voor Linde, Holthausen en Antargaz en leveren industriële gassen, propaangassen, koelmiddelen, heftruckgas, ballongas en 'foodgas'. Wij leveren deze gassen volgens het bekende koop-ruilsysteem of huur-ruilsysteem. Deze gassen zijn verkrijgbaar in cilinders van 2, 4, 5, 10, 20, 30 en 50 liter.

Assortiment:

  • Industriële gassen 
  • Vloeibare (bulk) gassen 
  • Koudemiddelen
  • Speciale gassen 
  • Standaard-gasmengsels
  • Heftruckgas

Lastechniek

Vanuit onze historie bieden wij u een rijke expertise in vele lastechnieken voor de bouw, (intern)transport, carrosseriebouw en andere metaalverwerkende industrie. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment van lasapparaten van bekende merken. Welke lastechniek u ook gebruikt, we leveren praktisch alle onderdelen en benodigdheden uit voorraad. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op