[ ]

 

Materieel inspecties

Als onafhankelijke keuringsinstantie keuren wij diverse machines, denk hierbij van kettingzaag tot hoogwerker tot graafmachine. Door onze jarenlange ervaring in reparaties, materieelbeheer en schade expertise zijn wij in staat om niet alleen volgens de “wettelijke” norm een keuring uit te voeren maar we gaan daarin graag een stap verder. We doen dit door kritisch naar uw machine te kijken, denk aan het controleren van o.a. luchtfilter, radiateur, maar ook slangen die op elkaar in schuren, lekkages die eraan gaan komen, spelingen op lagers etc. Door een machine op deze manier “inzichtelijk” te maken kunt u verantwoord met de kosten omgaan. Dit geeft u als eigenaar/gebruiker veel voordelen op het gebied van kostenbeheersing.

Om een onafhankelijke keuring te garanderen voeren wij geen onderhoud en/of reparaties uit aan uw machine, u bent hierin vrij om te kiezen wie dit voor u verzorgt. Na elke keuring ontvangt u van ons een uitgebreide keuringsrapportage met daarop eventuele tekortkomingen en/of aanbevelingen. Wanneer er tekortkomingen zijn dan wordt de machine afgekeurd. U krijgt in dit geval niet direct de keuringsrapportage, maar na reparatie van deze tekortkomingen kunt u dit bij ons kenbaar maken d.m.v. het zogenaamde afmeldingsformulier. Zodra wij deze ondertekend retour hebben ontvangen krijgt u alsnog het keuringsbewijs.

Keuringrapporten
Alle keuringsrapportages en overzichtslijsten zijn te vinden via keuren.online. Jaarlijks ontvangt u van ons een herinneringsbrief om u te informeren wanneer een keuring bijna verloopt.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op