[ ]

 

Allround keurmeester bouwmaterieel

Allround keurmeester bouwmaterieel

In jouw veelzijdige functie ben je dagelijks bezig met veiligheid. Als keurmeester ga je naar locaties van opdrachtgevers en verricht je keuringen van bouwmaterieel, hoogwerkers, heftrucks, werkplaatsuitrusting en elektrische arbeidsmiddelen (NEN3140). Tijdens een keuring inspecteer en test je de betreffende machine nauwkeurig op gebied van veiligheid en onderhoud.

Wanneer de klant vraagt om eerder te komen of langer te blijven heb je hier geen probleem mee. Door je goede communicatieve eigenschappen kun je goed met de klant overleggen en deze adviseren. Ter verduidelijking zet je alles goed op papier. Dit alles doe je op locatie bij de klant door middel van de digitale middelen die je tot je beschikking hebt.

Als keurmeester maak je deel uit van het “Van Soest B.V.” team. Als onderdeel van deze groeiende onderneming met twee locaties, in Tiel en Nieuwegein, heb jij het vast naar je zin! In een gezellig, informeel en enthousiast team ontwikkel jij je iedere dag.

Wij staan voor kwaliteit en een eerlijk verhaal, wat zijn jouw kwaliteiten?

Wij vragen technisch inzicht en ervaring met bouwmaterieel op minimaal MBO niveau. Wij zoeken iemand met goede communicatieve vaardigheden, die de Nederlandse taal beheerst. Je kan zelfstandig en secuur werken en je bent in bezit van een B en E rijbewijs, waarbij de E ook via ons te behalen is. Daarnaast heb je een VCA/VVA diploma of ben je bereid deze te behalen.

Wat bieden wij je als allround keurmeester hijs- en hefmiddelen?

Voordat je zelfstandig naar de klant gaat, leiden we je via een interne opleiding op. Zodat je écht verstand hebt van onze zaken. We leggen hiermee een gedegen basis zodat je uiteindelijk zelfstandig aan het werk kunt.

Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden we jou de mogelijkheid om werk-gerelateerde opleidingen te volgen. Tevens bieden we je een auto van de zaak aan die je kunt gebruiken voor woon/werkverkeer. Qua werktijden en werkdagen is er veel mogelijk!

Lijkt het jou leuk om met techniek bezig te zijn en tevens veel contact te hebben met mensen, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Deze mag naar jessica@vansoest-bv.nl, voor meer info mag u ook altijd bellen naar 06-55105514.

Hopelijk tot ziens!!

Klik hier voor de vacature.