[ ]

 

Hijs- en hefmiddelen

Door onze ruime voorraad hijsmiddelen zijn wij in staat om nieuwe hijsmiddelen ter plaatse samen te stellen, te certificeren en te leveren. Denk hierbij aan hijskettingen, hijsbanden en rondstroppen, kettingtakels, dommekrachten, knobbelhaken en al het overige om mee te hijsen. Alle hijsmiddelen worden voorzien van een certificaat, die digitaal worden verwerkt. Alle keuringscertificaten en overzichtslijsten zijn te vinden via keuren.online, een beveilige webportaal. Jaarlijks ontvangt u van ons een herinnering om u te informeren wanneer een keuring bijna verloopt. Daarnaast kunnen wij gebruikersinstructies aan de certificaten koppelen, die we via ons web portaal kunnen aanbieden.

Keuren van hijs- en hefmiddelen

Van Soest is uw specialist voor het keuren en beproeven van hijs- en hefmiddelen. Dit kan in onze vestigingen maar ook bij u op locatie. Groot voordeel van keuren op uw locatie is dat u uw hijsmiddelen niet meer hoeft weg te brengen. We komen dan met onze mobiele trekbanken naar u toe. Door compleet uitgeruste mobiele werkbussen zijn wij in staat om direct uw hijsmiddelen te repareren. Wij hebben diverse merken klep- en palsets op voorraad waardoor wij in staat zijn diverse merken te repareren. Op deze manier hoeft de haak niet direct vervangen te worden. Onze keurmeesters weten duidelijk het verschil tussen “gesleten” en “versleten” en handelen daar ook naar. Takels, kelderwinden etc. worden bij ons niet alleen getest en uitwendig visueel beoordeeld maar worden ook gedemonteerd en gesmeerd. Op deze manier wordt er ook direct onderhoud uitgevoerd, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Wij kunnen per afdeling/machine uw middelen keuren en vervolgens kunnen we deze informatie ook op de overzichtslijsten en certificaten vermelden. Zo verkrijgt u duidelijk inzicht waar de hijsmiddelen zich bevinden.

Wij houden ons overigens niet alleen maar bezig met het keuren van de meest gangbare hijsmiddelen, maar ook met het keuren van afwijkende hijsmiddelen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het testen van bevestigingspunten ten behoeve van valbeveiliging. Tevens kunnen wij voor u een afwijkend hijsmiddel ontwikkelen. Denk aan evenaars, traverse en andere specifieke hijsmiddelen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op 

Onze hijsmiddelen partners zijn: