Aankondiging samenvoegen Nijmegen en Eck en Wiel

Aankondiging samenvoegen Nijmegen en Eck en Wiel

Een jaar geleden heeft van Soest B.V. "H. Post Nijmegen" en "F.J. van Pelt" overgenomen en ondergebracht onder "Van Soest Nijmegen B.V." Sinds de overname is er hard gewerkt om bepaalde zaken te optimaliseren en hebben diverse veranderingen doorgevoerd. Na iets meer dan een jaar zijn we ervan overtuigd geraakt dat wanneer we al onze activiteiten onderbrengen op één locatie we efficiënter kunnen werken en de lijnen kort kunnen houden, zoals u van ons gewend bent.

Vanwege de groei die we doormaken wordt ons pand in Eck en Wiel te klein en het pand in Nijmegen voldoet niet aan onze eisen om daar alle activiteiten onder te brengen. Zijn we daarom op zoek gegaan naar een passende locatie die centraal gelegen en goed bereikbaar is. Wij zijn daarom trots u, namens team “Van Soest”, te kunnen melden dat we een nieuw pand in Tiel hebben aangekocht. In september zal de sleuteloverdracht plaats vinden.

U zult begrijpen dat een verhuizing van twee bedrijven een flinke operatie is. Op dit moment zijn wij dan ook druk met de voorbereidingen en de planning van deze verhuizing. Op korte termijn zullen wij u informeren over de verhuisplanning en wat u van ons kunt verwachten op deze nieuwe locatie.

Klik hier voor de gepubliceerde brief

Gepubliceerd op: 29 augustus | Terug