Effecten Oekraïne oorlog

Effecten Oekraïne oorlog

Beste klant,

We worden dagelijks geïnformeerd over de verschrikkelijke gebeurtenissen in Oekraïne en de daarmee samenhangende effecten op de economie in de verschillende media.

De afgelopen dagen hebben we onszelf vragen gesteld over de leverzekerheid en gevolgen van de ontstane situatie. Deze vragen kunnen door de overmachtssituatie momenteel slechts in zeer beperkte mate beantwoord worden.

Kijkende naar productielocaties merken we toenemende paniek op de grondstoffenmarkt en de verkrijgbaarheid hieromtrent. Gevolg hiervan zijn zeer scherp stijgende materiaalprijzen en in sommige gevallen het volledig ontbreken van verkrijgbaarheid van enkele grondstoffen.

Onze leveranciers worden op dit moment slechts beperkt beïnvloed door de oorlog. Gevolgen zijn echter ook daar in de komende tijd niet uit te sluiten, beïnvloed door wereldwijde schaarste van grondstoffen, stijgende olieprijzen, negatieve ontwikkeling van wisselkoersen en verdergaande beperkte beschikbaarheid van transportcapaciteit. Onze voorraad zullen we zo goed mogelijk op peil proberen te houden.

Op basis van het voorgaande zijn we gedwongen de volgende maatregelen nemen:

-Geldigheid van onze offertes zal beperkt worden.

-Afhankelijk van de stijging van diverse kosten zal er een aanpassing van prijzen noodzakelijk zijn.

Ons team zal u uiteraard op de hoogte houden van actuele wijzigingen in prijzen en leveringen.

Team van Soest B.V.

Gepubliceerd op: 24 maart | Terug