Voortgang verhuizing

Voortgang verhuizing

Wij willen u graag op de hoogte brengen van onze voortgang met betrekking tot onze verhuizing naar ons nieuwe pand in Tiel.
Wij zijn uiteraard al volop bezig met de voorbereidingen en willen u graag informeren over onze planning voor de komende periode, maar ook wat u van ons kan verwachten op de nieuwe locatie.

Wij hebben op dit moment diverse divisies binnen ons bedrijf en deze komen grotendeels in ons nieuwe pand samen onder een dak.
Na de verhuizing kunt u bij ons de volgende divisies vinden:
Keuren van: bouwmaterieel, hijs- en hefmiddelen, valbeveiliging, elektrische arbeidsmiddelen, werkplaatsuitrusting en klimmaterieel.
Leveren van: hijs- en hefmiddelen, valbeveiliging, elektrische arbeidsmiddelen, klimmaterieel, PBM’s, staalkabels.
Zeilmakerij: vervaardigen van diverse soorten (veranda) zeilen, netten en hoezen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het uitvoeren van reparaties.
Met betrekking tot onze afdeling gassen, koudemiddelen en lasbenodigdheden kunnen wij u informeren dat deze op dezelfde vertrouwde plek op de Hogelandseweg 25 in Nijmegen te vinden blijft.

Een divisie binnen ons bedrijf die een verandering door zal maken, is onze technische groothandel. De technische groothandel zoals u die van ons gewend bent willen wij namelijk in een nieuw jasje steken. De focus komt vooral te liggen op het leveren van veiligheidsartikelen. Denk hierbij aan de breedste vorm van veiligheid, van PBM tot het leveren van professioneel klimmateriaal, hijs- en hefmiddelen, elektrische arbeidsmiddelen (en toebehoren) en werkschoenen.

Onze verhuisplanning ziet er als volgt uit:
In week 39: Verhuizen de staalkabels en de hijsmiddelen uit Nijmegen naar Tiel.
In week 40: Verhuist de Zeilmakerij naar Tiel en daarom is de Zeilmakerij dicht van 28
september t/m 6 oktober.
In week 41: Verhuizen beide locaties naar Tiel. Voor onze vestiging in Eck en Wiel geldt dat wij in de week van 9 oktober t/m 11 oktober gewoon open zijn. We zijn donderdag 12 en vrijdag 13 oktober gesloten, maar voor dringende zaken kunt u contact met ons opnemen. De gemaakte afspraken gaan echter gewoon door.

Voor onze vestiging in Nijmegen geldt dat wij in de week van 9 oktober t/m 13 oktober volledig gesloten zijn. Dat betekent dat wij vrijdag 6 oktober de deuren in Nijmegen gaan sluiten.

Op een later moment zullen wij de winkel tijdelijk openen voor de totale leegverkoop. Wij houden u op de hoogte!

Zoals eerder vermeld blijft onze gasafdeling zich voortzetten op de Hogelandseweg 25 in Nijmegen. U blijft daar van harte welkom!
We werken er hard aan om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. We hopen op uw begrip!

In week 42: Zijn wij volledig operationeel op onze nieuwe vestiging in Tiel! Met ingang vanaf 16 oktober is ons nieuwe adres Morsestraat 17, 4004 JP in Tiel.

Klik hier voor gepubliceerde brief

Gepubliceerd op: 19 september | Terug